Wie we zijn

Wij zijn LOF Logistiek

Vanuit ons warehouse in Egmond aan de Hoef verzorgen wij de logistiek voor onze klanten. Dat doen we inmiddels al 25 jaar. Met een team van betrokken, gedreven en deskundige medewerkers beheersen wij het volledige (e-) fulfilment proces.

Het is onze passie om samen met de klant naar de best passende en meest efficiënte oplossing te zoeken en deze vervolgens te implementeren. Daarbij gaan we maatwerk niet uit de weg en blijven we – ook na de implementatie –  voortdurend zoeken naar verbeteringen.

Het liefst gaan we naast jou zitten om samen op zoek te gaan naar de best passende logistieke oplossing. Logistiek interpreteren we breed. We zitten niet vast aan geijkte structuren, ons vertrekpunt is altijd jouw vraag of jouw probleem. We houden het graag persoonlijk en je bent altijd welkom bij ons!

We zijn pragmatisch en flexibel en doen er alles aan om er voor te zorgen dat jij je kunt concentreren op alle andere aspecten van het zaken doen.

Maak kennis met ons team

Dagelijks werkt een klein team in ons magazijn en kantoor aan het uit handen nemen van jouw logistiek proces. Ons team heeft jarenlange kennis en ervaring binnen de verschillende aspecten van logistiek en zorgt er elke dag voor dat jouw vragen, producten en zendingen zo optimaal mogelijk worden verwerkt.

LOF Logistiek - Ons Team - Floor

Logistiek Medewerker

Floor

Logistiek Medewerker

Kirsten
LOF Logistiek - Ons Team - Marionie

Logistiek Medewerker

Marionie
LOF Logistiek - Ons Team - Rob Huijgens

Directeur

Rob
LOF Logistiek - Ons Team - Ronald

Operationeel Manager

Ronald
LOF Logistiek - Ons Team - Roos

Office Manager

Roos
LOF Logistiek - Ons Team - Silvia

Logistiek Medewerker

Silvia
LOF Logistiek - Ons Team - Tolga

Chauffeur / Logistiek Medewerker

Tolga