Ons fulfilmentproces - Stap 5

Verzending & Transport

Nadat je bestelling is ingepakt en verzendklaar gemaakt, zorgen wij ervoor dat deze op de plaats van bestemming aankomt. Voor (brievenbus-)pakketten maken we gebruik van de netwerken van distributeurs als PostNL en GLS. Voor speciale of grotere zendingen verzorgen we transport op maat.

Vooraf stemmen we met je af wat hierbij je eisen en wensen zijn. LOF Logistiek beschikt zelf over een aantal voertuigen waarmee, binnen Europa, door-to-door transporten kunnen worden uitgevoerd van beperkte volumes.

Door-to-door transporten

Wil je niet dat je goederen tijdens transport (in Nederland en binnen Europa) tijdelijk worden opgeslagen in een “vreemd” warehouse, of onderweg diverse malen wisselen van transporteur/chauffeur: dan is door-to-door transport wellicht een oplossing. Wij beschikken zelf over een aantal voertuigen waarmee we dit soort transporten, met beperkte volumes, kunnen uitvoeren.

Voor grotere volumes maken we gebruik van door ons goedgekeurde transporteurs. Voor door-to-door transporten wordt extra aandacht besteed aan de verpakking van de zending, zodat fraude of diefstal wordt bemoeilijkt.